Laatste Nieuws

Douglas Mallette is uitgenodigd door de VN

Nederlands
In maart 2014 hadden we Douglas Mallette als speciale gast bij Zday.  Douglas werkt hard aan een duurzame manier van landbouw door middel van kassen die zelfvoorzienend zijn en geautomatiseerd. Iets dat perfect past binnen het kader van een resource based economy.

Deze week is Douglas uitgenodigd door de VN om in Italië zijn ideeën te delen.

Zeitgeist staat weer op het Eldorica festival in Haarlem

Nederlands

Voor de derde keer achtereen zal de Zeitgeist Movement deelnemen aan het Eldorica festival in Haarlem. Tijdens dit evenement (a.s. zondag 31 augustus) zullen zeer diverse organisaties laten zien wat zij willen bijdragen aan een betere wereld.

Onze hosting is verhuisd naar GreenHost.nl

We zijn voor onze hosting nu overgestapt op GreenHost.nl!

"Wist u dat Greenhost de enige provider is in Nederland die uw email verkeer niet logt? Wij geloven namelijk dat de privacy van onze klanten te belangrijk is om op te geven voor een vorm van schijnveiligheid. Meer weten? Kijk op http://logmeniet.nl"

Onbepaald

Zeitgeistcentrum opent te Hengelo, help mee!


Enkele vrijwilligers uit omgeving Hengelo hebben het initiatief genomen een Zeitgeistcentrum te beginnen in het hartje van Hengelo. Een geweldig initiatief en jij kan ze helpen middels crowdfunding, materiaal of een helpende hand! Het centrum zal buurt bijeen brengen in educatie, activiteiten en diensten en een praktische inrichting geven aan de ideeen van Zeitgeist. Een lokaal initiatief dat Hengelo crisisproof de toekomst in loodst. Help mee!


Onbepaald

Z-Day 2013: Bijna vol!

Goed nieuws! Z-Day 2013 is binnen no-time bijna volgeboekt!
Slecht nieuws voor diegenen die nog moeten reserveren; dit betekent natuurlijk dat er nog maar weinig kaartjes over zijn; wees er dus snel bij! Niemand kan nog garanderen dat er nog kaartjes aan de deur beschikbaar zullen zijn.

Op het moment van schrijven zijn er voor de zaterdag 16 kaartjes GEEN kaarten beschikbaar en 75 voor de zondag. Wees er snel bij!

UPDATE (5-3-'13 14:07): Nog 10 kaarten over voor de zaterdag!
UPDATE (6-3-'13 14:23): Nog 5 kaarten over voor de zaterdag!
UPDATE (7-3-'13 11:58): GEEN kaarten over voor de zaterdag! De zondag is nog steeds beschikbaar!
UPDATE (8-3-'13 14:19): Nog 15 kaarten over voor de zondag!

Onbepaald

Dé Landelijke Bailout

Op 23 februari 2013 is er een (1ste) ludieke voorlichtingscampagne georganiseerd d.m.v. een zogenaamde ''Landelijke Bailout''. Betrokken waren vrijwilligers van de Stichting Ons Geld, Bank of Joy en de Zeitgeist Beweging. Tijdens de ZDay op 9 en 10 maart 2013 zal er uitvoerig ingegaan worden op het huidig financieel systeem door Willem Middelkoop en Ad Broere en alternatieven worden aangedragen door 'de Blije Bank' en 'Fair4All'.
Onbepaald

(09+10MAR, Rotterdam) ZDay 2013: from financial security to social security

ZDay 2013 is all about economics: from financial security to social security. With lectures of Willem Middelkoop, Ad Broere, Transition Towns and Fair4All and workshops on 3D-printing and Nonviolent communication.
Engels

Pagina's