Laatste Nieuws

Nieuwe website binnenkort!

We hebben af en toe berichten gekregen dat onze website niet geheel overzichtelijk is. Daarom zijn we achter de schermen druk bezig met een frisse nieuwe website die beter leesbaar is, overzichtelijker en aantrekkelijker is. We hopen de site snel af te ronden!
Onbepaald

Douglas Mallette is uitgenodigd door de VN

Nederlands
In maart 2014 hadden we Douglas Mallette als speciale gast bij Zday.  Douglas werkt hard aan een duurzame manier van landbouw door middel van kassen die zelfvoorzienend zijn en geautomatiseerd. Iets dat perfect past binnen het kader van een resource based economy.

Deze week is Douglas uitgenodigd door de VN om in Italië zijn ideeën te delen.

Zeitgeist staat weer op het Eldorica festival in Haarlem

Nederlands

Voor de derde keer achtereen zal de Zeitgeist Movement deelnemen aan het Eldorica festival in Haarlem. Tijdens dit evenement (a.s. zondag 31 augustus) zullen zeer diverse organisaties laten zien wat zij willen bijdragen aan een betere wereld.

Onze hosting is verhuisd naar GreenHost.nl

We zijn voor onze hosting nu overgestapt op GreenHost.nl!

"Wist u dat Greenhost de enige provider is in Nederland die uw email verkeer niet logt? Wij geloven namelijk dat de privacy van onze klanten te belangrijk is om op te geven voor een vorm van schijnveiligheid. Meer weten? Kijk op http://logmeniet.nl"

Onbepaald

Pagina's