Quasar, de nieuwe wereld

Nederlands

Met dit boek wil Robert Schram, tevens vrijwilliger bij onze beweging, met behulp van 180 aanbevelingen inzichtelijk maken hoe een alternatieve wereld er uit zou komen te zien. Hiervoor is stevig out-of-the-box gedacht. Houden wij tot het einde der tijden vast aan een systeem wat uiteindelijk niet werkt? Een systeem die de aarde opeet! Terwijl we, als we de parameters bij zouden stellen, we allen gratis kunnen leven. Op basis van een Resource Based Economy, de op grondstoffen gebaseerde economie. Bij een 21-urige werkweek. Ook is er de aanbeveling voor een overkoepelend geloof: LIEFDE.

Waar gaan we qua ontwikkeling met zijn allen naartoe? Om hier een beeld van te krijgen is er in dit boek een universeel evolutiekompas opgenomen welke is ontwikkeld voor de culturele systeemsprong naar de toekomst. Dit is een sprong voorbij de mondiale crisis naar,- en in,- het holistische systeem.

Dit plan van aanbevelingen geeft de richting aan waar wij ons naar zullen bewegen. Het is een instrument om samenlevingen duurzaam verder te helpen richting een inspirerende omgeving na de economische crisis. Dit brede plan functioneert als een brug tussen de oude en de nieuwe wereld.  Een wereld zonder grenzen, honger, armoe en oorlog. 

http://www.mijnbestseller.nl/magento/quasar-de-nieuwe-wereld.html

Schrijver: 
Robert Schram
Taal: 
Nederlands, Engels