Promotiemateriaal

Algemene Flyer

Beschrijving:

Dit is onze officiële flyer die we gebruiken bij promotie. Wilt u deze flyers helpen verspreiden? Klik dan op de link hieronder. Voor de flyers vragen wij een kleine vergoeding van € 0,016 per stuk. Wilt u deze flyer zelf laten drukken? Gaat uw gang!

Bestellen

Briefkaart

Beschrijving:

Dit is een briefkaart met een inspirerende tekst en een kleine boodschap van TZM op de achterzijde. Wilt u deze briefkaarten helpen verspreiden? Klik dan op de link hieronder. Voor de briefkaarten vragen wij een kleine vergoeding van € 0,026 per stuk.

Bestellen

ZMF première flyer

Beschrijving:

Deze flyer hebben we gebruikt ter promotie van de perimière van de nieuwste Zeitgeist film: Zeitgeist: Moving Forward. Deze flyers hebben we eenmaling laten drukken en zijn ondertussen allemaal uitgedeeld. Mocht je deze flyer graag willen verspreiden kan je het design downloaden en hem zelf laten printen.

Poster: Politiek, armoede en oorlog voorbij

Beschrijving:

Dit is een algemene Zeitgeist poster. Op het moment kan deze nog niet besteld worden.

Zeitgeist: Moving Forward première poster

Beschrijving:

Zeitgeist: Moving Forward poster|Deze poster is hetzelfde als de voorkant van de Zeitgeist: Moving Forward flyer. We hebben deze poster gebruikt ter promotie van de nieuwste Zeitgeist film.

Spandoeken

Beschrijving:

Dit zijn twee ontwerpen voor een spandoek wat we gebruiken bij evenementen en activisme. Dit ontwerp is te downloaden om zelf af te laten drukken.

Nep geld

Beschrijving:

Wanneer dit nep 10 euro billetje juist gevouwen is lijk het net op een echt briefje van 10 met een boodschap aan de binnenkant. Dit kan je laten liggen op straat, naast een pinautomaat, in de trein, etc. zodat iemand anders, in de veronderstelling 10 euro rijker te worden, dit kan oppakken en zo de boodschap te zien krijgt.
Dit is een leuke manier van het verspreiden van informatie waarbij we het geldsysteem zelf gebruiken om zijn tekortkomingen duidelijk te maken.
Zie deze video voor een impressie.

Stickers

Beschrijving:

Door zelfklevende etiketten van de bruna door de printer te halen kan je gemakkelijk en goedkoop zelf stickers maken (± 2 euro per 100 stickers). Dit ontwerp valt door zijn felle kleuren goed op.
Bij zelfprint stickers is het alleen wel goed om te weten dat kleuren inkt uit standaard inktjet printers uitlekt wanneer de sticker buiten geplakt wordt. Zwart-wit inkt blijft wel goed zitten in de regen. Onze tip is dan ook: gebruik kleurstickers binnen en gebruik voor buiten zwart-wit stickers.