Media-team

Media-team

Media kan een boodschap krachtiger en duidelijker over laten komen. Het doel van het media-team is dus ook het gedachtengoed van Zeitgeist in een mooi jasje te verpakken. Dit wordt gedaan door middel van flyers, stickers, video's en social media banners. Heb je ervaring hiermee of lijkt het je interessant? Sluit je dan aan bij onze Facebook groep. We werken voornamelijk individueel aan projecten maar helpen elkaar wel als we ergens op vastlopen. Voor algemene discussies kan je terecht bij ons forum.

Op dit moment gebruiken we Lightworks, OpenShot, GIMP en Inkscape. Ben je bekend met deze of soortelijke software en wil je TZM helpen? Laat dan gelijk wat van je horen! Ben je niet zo bekend met deze software en ben je leergierig? Wees dan niet schuw, stuur ons gewoon een email of sluit je aan bij onze Facebook media-team groep. De meeste mensen in TZM hebben geen opleiding gevolgd voor grafisch ontwerp maar zijn er gewoon mee aan de gang gegaan. Bekijk hier onze video's en stickers.

Wordt niet slechts alleen lid van de Facebook groepen, we gaan geen mensen aan het werk zetten, de beweging zou stilstaan zonder mensen die het initiatief nemen. Be the change, become your own leader. Neem het initiatief, deel je idee├źn, maak een planning en hou rekening met je eigen bijdrage in de zin van tijd, kennis en ervaring.