Stickers

Stickers

Uit ervaring hebben we geleerd dat flyers niet meer van deze tijd zijn. De lange teksten worden in de hedendaagse samenleving gezien als teveel moeite. Daarbij bestaat ook nog de kans dat iemand de flyer helemaal niet wil hebben en het in de dichtstbijzijnde prullenbak (of gewoon op straat) weggooit. We gebruiken daarom stickers ter promotie. Deze stickers zijn niet te koop. Ze zijn vaak gratis verkrijgbaar bij onze evenementen.

Deze vinyl stickers zijn perfect voor buitengebruik. De vinyl sticker is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van vinylmateriaal en bedrukt met duurzame inkt. Dankzij deze duurzame inkt zijn deze stickers water-, wind- en weerbestendig. De kwaliteit is bovendien zeer hoog waardoor kleuren er goed uitzien en er ook goed uit blijven zien. Vinylstickers zijn het perfecte product om in te zetten voor duurzame promotie, juist omdat ze “overal” geplakt kunnen worden.

Plak deze stickers nooit op plekken waar dit niet is toegestaan! De Zeitgeistbeweging is niet aansprakelijk voor misbruik, de persoon in kwestie is hier zelf verantwoordelijk voor. Informeer eventueel voor meer informatie bij je plaatselijke gemeente.