Jitsi

Algemene informatie

De Zeitgeistbeweging gebruikt Jitsi voor internet meetings. De nationale meetings vinden plaats op de eerste dinsdag van de maand van 20:00 tot 21:00 uur. Onze meetings worden bekendgemaakt via onder andere social-media en het hele overzicht kan je vinden in onze publieke kalender.

Graag leggen we de nadruk op dat deze digitale meetingruimte specifiek bedoeld is voor doeleinden die aansluiten op de Zeitgeistbeweging. Door het openen van onze Zeitgeistbeweging meetingruimte ga je akkoord met de onderstaande beleidsregels. Mocht je vragen hebben, check dan eerst de Jitsi FAQ, of stel je vragen in de Facebook groep van het IT-team.

Open meetingruimte

Beleidsregels

  1. Behandel iedereen met respect. Beledigen, kleineren en/of ander onrespectvol gedrag is niet acceptabel.
  2. Verleid jezelf niet tot het overgaan tot persoonlijke aanvallen (ad hominem). Een ad hominem is een conflict waarin iemand de aanval opent op de persoon in plaats van het aanpakken van het onderwerp. Probeer niet te reageren op dergelijke aanvallen.
  3. Respecteer de agenda van de meeting alsmede de inhoud van de discussie die op dat moment gaande is.
  4. Respecteer de beslissingen van de moderators. Beslissingen zoals het verzoeken aan deelnermers om een bepaalde discussie ergens anders voort te zetten en deelnemers te bannen of muten.
  5. Post geen individuele contactinformatie tenzij deze al publiekelijk beschikbaar is. Alleen als je expliciet toestemming hebt gekregen van de desbetreffende persoon mag je deze contactinformatie delen. Wees ook discreet met het posten van je eigen contactinformatie zoals telefoonnummers en e-mailadressen. PM’s (private messages) zijn de meest voor de hand liggende manier om persoonlijke informatie uit te wisselen, indien nodig.
  6. Het kan voorkomen dat de meetingruimte beveiligd is met een wachtwoord, contacteer je chapter- of team coördinator voor toegang.
  7. De gedragsregels zijn van toepassing op alle meetingruimtes van de Zeitgeistbeweging, zonder enige uitzondering.