Chapter meetings

Als er geen grote aandacht vragende activiteiten lopen hebben we eens per maand een online chapter meeting. Deze meetings vinden plaats op de eerste dinsdag van de maand van 20:30 tot 21:00 uur. Tijdens deze meetings wordt onder andere de actuele voortgang van activiteiten besproken, maar dient ook om elkaar beter te leren kennen. Deze meetings worden bekendgemaakt via onze social-media en kalender. In onze blog doen we verslag van deze meetings.

Onze meetings zijn veelal online om het op die manier toegankelijk te houden voor iedereen. Onze leden zitten door het hele land verspreid dus het zou niet handig zijn om elke maand lokaal samen te komen voor een meeting van slechts 60 minuten, wat net zo goed online kan.

De Zeitgeistbeweging gebruikt Jitsi voor online meetings (open-source en draait op duurzame energie). Voor het deelnemen aan deze meetings is geen account nodig. Je kan deelnemen op je computer of smartphone. De beste gebruikerservaring is met een applicatie. Maar je kan het ook prima in enkel een browser gebruiken. Mocht je vragen hebben, check dan de Jitsi FAQ of ons forum. Klik op de onderstaande knop om de meeting room te openen, de meeting zal op de geplande tijd gestart worden door een moderator.

Open meeting room