Chapter meetings

Als er geen grote aandacht vragende activiteiten lopen hebben om de twee maanden een online chapter meeting op de eerste dinsdag van de maand van 20:30 tot 21:00 uur. Tijdens deze meetings wordt onder andere de actuele voortgang van activiteiten besproken, maar dient ook om elkaar beter te leren kennen. Deze chapter meetings worden bekendgemaakt via onze social-media en kalender en we doen verslag hierover in onze blog. Ook proberen we om de twee maanden een oriëntatie meeting te organiseren. Onze online en offline meetings wisselen elkaar dus om de maand af.

Onze meetings zijn veelal online om het op die manier toegankelijk te houden voor iedereen. Onze leden zitten door het hele land verspreid, dus het zou niet handig zijn om elke maand lokaal samen te komen wat net zo goed online kan.

De Zeitgeistbeweging gebruikt Jitsi voor online meetings (open-source en draait op duurzame energie). Voor het deelnemen aan deze meetings is geen account nodig. Je kan deelnemen op je computer of smartphone. De beste gebruikerservaring is met een applicatie. Maar je kan het ook prima in enkel een browser gebruiken. Mocht je vragen hebben, check dan de Jitsi FAQ. Klik op de onderstaande knop om de meeting room te openen, de meeting zal op de geplande tijd gestart worden door een moderator.

Open meeting room