Chapter meetings

Als er geen grote aandacht vragende activiteiten lopen hebben we om de twee maanden een online chapter meeting op de eerste dinsdag van de maand van 20:30 tot 21:00 uur. Tijdens deze meetings wordt onder andere de actuele voortgang van activiteiten besproken, maar dient ook om elkaar beter te leren kennen. Deze chapter meetings worden bekendgemaakt via onze social-media en kalender en we doen verslag hierover in onze blog. Ook proberen we om de twee maanden een oriëntatie meeting te organiseren. Onze online en offline meetings wisselen elkaar dus om de maand af.

Onze meetings zijn veelal online om het op die manier toegankelijk te houden voor iedereen. Onze leden zitten door het hele land verspreid, dus het zou niet handig zijn om elke maand lokaal samen te komen wat net zo goed online kan.

De Zeitgeistbeweging gebruikt Signal voor online video/voice/chat meetings. Signal is open-source en respecteert privacy, dit staat in lijn met onze waardes. Scan of klik op de onderstaande QR code om de Zeitgeistbeweging Signal chatgroep te joinen.