De beweging zit niet stil, ook hebben we voor 2022 een interessant multimediaproject gepland. Ook verwachten we dat jaar een nieuwe Zeitgeist film. We willen het momentum daarom fris oppakken door een wijziging in online samenwerking.

De afgelopen jaren hebben we onze Facebook groep gebruikt voor online community samenwerking en communicatie. Maar de features bieden niet meer de community ondersteuning die we zoeken. We missen mogelijkheden voor automatisering, informatieverschaffing en organisatie. De Facebook groep blijft natuurlijk wel bestaan, maar we verplaatsen onze aandacht.

Reddit biedt wel de community ondersteuning die we zoeken. Zo bestaat er de mogelijkheid voor bijvoorbeeld "username flair" (zie onderstaande afbeelding), dit kunnen users gebruiken om te laten zien bij welke chapter ze horen of in welke regio ze wonen. Dit geeft transparantie en opent deuren voor lokale samenwerking.

Ook heeft Reddit "topic flair" (zie onderstaande afbeelding), dit moet gebruikt worden bij het aanmaken van een topic. Hierdoor worden topics gecategoriseerd en kan men filteren op basis van teams of een andere context. Dit overzicht maakt het makkelijker om activiteiten te volgen en betrokken te raken.

Verder geeft Reddit ons ook de mogelijkheid om onze kalender en blog posts automatisch weer te geven. Deze integratie maakt het voor iedereen makkelijker en overzichtelijker. Nog een laatste bonus in informatieverschaffing zijn de link overzichten en betere activiteit notificaties.

Klik op de onderstaande knop om onze subreddit te bekijken, vergeet niet op de join en bel knop te drukken zodat je op de hoogte blijft van de community ontwikkelingen.

Join onze subreddit

Previous Post Next Post