Welcome to our blog

Kees gaf tijdens deze ZDay een introductie over wat ZDay en de Zeitgeistbeweging nou eigenlijk is. Vervolgens lichtte hij de Zeitgeistgedachtegang in dieper detail toe over onder andere menselijk gedrag en de invloed van nieuwe technologie op onze oude economie. Serf gaf daarna een update over waar...

In 2015 hadden we een groot internationaal event in Rotterdam. Voor drie dagen lang hadden we workshops, presentaties, meetings en feestjes die leidde naar een sterkere Zeitgeist community in Europa. Uit in totaal 13 landen kwamen ongeveer 150 mensen.

We pakten groots aan met ZDay 2014. We hadden sterke sprekers zoals Douglas Mallette van Cybernated Farm Systems uit Amerika en Robin Brouwer over bewustwording voor maatschappelijke systeemverandering.

In 2010 hadden we onze eerste eigen ZDay in Amsterdam. Dit event was ook gelijk de stichting van de Nederlandse Zeitgeistbeweging. Daarom zijn de presentaties voornamelijk inleidend en was er met name aandacht voor break-out sessies voor verder brainstormen over de Zeitgeistgedachtegang.

...